hypac.cz - Profil | Út 28.2.2017 12:36:35
chesper >> Čímžs mi ale neodpověděl na mou otázku že ? :-) I tak díky, zásyp solí jsem používal, nevyhovuje mi :-))
chesper - Profil | Po 27.2.2017 19:46:03
hypac.cz >> uvařím nechám proschnout a zasypu solí a je zakonzervováno bez Eček
hypac.cz - Profil | Čt 31.3.2016 18:00:57
Ahojte, máte někdo zkušenost s konzervací při výrobě boilies pomocí kyseliny sorbové (potravinářská E200) ? Nemůže se stát, že by chemická stopa kapry a amury pak odrazovala?
sibřik - Profil | Po 7.3.2016 12:29:21
MartenBear-Děkuji za radu ale ja jsem udělal odstavce aby to bylo čitelnější ale ono se to takhle smrsklo samo.
hláskař - Profil | Pá 19.2.2016 22:42:18
Milf64 >> Počkam si,přece nebudu vyhazovat prachy utrácením za kolínka.Nebo někde v kontejneru najdu kus chleba,lidi hrozně plejtvaj.Na chleba se taky dá chytat.
hláskař - Profil | Pá 19.2.2016 19:52:00
Milf64 >> Vařit se s kolínkama,taková ztráta času a peněz za vodu a elektriku,když stačí vyrejpnout žížalu.
Milf64 - Profil | Pá 19.2.2016 19:42:23
A já chytám na těstovinové kolínka.Příprava 10 minut výsledky uspokojivé.Bez posilovačů a amino komplexu,
MartenBear - Profil | So 6.2.2016 19:35:23
Rada do budoucna. Pokud by byl clanek strukturovany do odstavcu, byl by mnohem citelnejsi. Takhle jednolity text se cte blbe.