Kontakt

Místo pro Vaše kontaktní údaje.

Diskuse k článku: Domácí boilies

12.1.2016Kategorie:
 

hypac.cz - Profil | Út 28.2.2017 12:36:35

chesper >> Čímžs mi ale neodpověděl na mou otázku že ? :-) I tak díky, zásyp solí jsem používal, nevyhovuje mi :-))

chesper - Profil | Po 27.2.2017 19:46:03

hypac.cz >> uvařím nechám proschnout a zasypu solí a je zakonzervováno bez Eček

Cruel - Profil | Po 27.2.2017 19:38:15

Další várka koulí Patentka-Česnek ,konzervant HULÍN

hypac.cz - Profil | Čt 31.3.2016 18:00:57

Ahojte, máte někdo zkušenost s konzervací při výrobě boilies pomocí kyseliny sorbové (potravinářská E200) ? Nemůže se stát, že by chemická stopa kapry a amury pak odrazovala?

sibřik - Profil | Po 7.3.2016 12:29:21

MartenBear-Děkuji za radu ale ja jsem udělal odstavce aby to bylo čitelnější ale ono se to takhle smrsklo samo.

hláskař - Profil | Pá 19.2.2016 22:42:18

Milf64 >> Počkam si,přece nebudu vyhazovat prachy utrácením za kolínka.Nebo někde v kontejneru najdu kus chleba,lidi hrozně plejtvaj.Na chleba se taky dá chytat.

Milf64 - Profil | Pá 19.2.2016 20:19:33

Ještě měsic ,,nevyrejpneš''.

hláskař - Profil | Pá 19.2.2016 19:52:00

Milf64 >> Vařit se s kolínkama,taková ztráta času a peněz za vodu a elektriku,když stačí vyrejpnout žížalu.

Milf64 - Profil | Pá 19.2.2016 19:42:23

A já chytám na těstovinové kolínka.Příprava 10 minut výsledky uspokojivé.Bez posilovačů a amino komplexu,

MartenBear - Profil | So 6.2.2016 19:35:23

Rada do budoucna. Pokud by byl clanek strukturovany do odstavcu, byl by mnohem citelnejsi. Takhle jednolity text se cte blbe.